resepi kek batik lembut dan sedap



Ni kes tak puas hati harga rm1 sekeping beli kat pasar ramadhan perlis haritu..Jom buat sendiri..

cara meningkatkan kreativiti kanak-kanak

Permainan
Dulu kalau toy mesti nak yang ada bateri, remote.. Sebab permainan macam ni senang tarik perhatian anak-anak.. bolehla akak.deedee buat kerja dengan aman. Haha..
Sekarang

Tips berjimat

Sana sini duk bergaduh pasal GST... Penyokong tegar kerajaan vs yang tak puas hati harga barang naik. Tapi ada pekdah ke?duk btekak ngan penyokong tegar kerajaan ni bukan boleh stop gst.
nak tak nak byr jela... 

apa boleh buat? cari jalan nak jimat kos @ tambah pendapatan . i.e:

testimoni

alhamdulillah.
dapat komen macamni buat lagi semangat nak berniaga....
kita cuba stakat yang mampu....
caiyok2...

Segamat car rental @ kereta sewa segamat

Ini sekadar sharing info ye... Tiada apa2 komisyen... Apa2 pertanyaan sila berhubung terus dengan pemilik. Kalau yang nak DC masukkan dalam pos ni boleh tinggalkan no di ruang komen ye

karcher steam cleaner malaysia

ini sekadar sharing info. DC xjual ye.. (",)
since damia dah pandai mrangkak, lantai mrmang kena bersihla...
DC tang mop memang fail. thanks to my karcher steam cleaner.
sangat mudah nk guna